SKOPJE CALLING 2018

 

Почитувани,
https://www.facebook.com/AvalonProdukcija/photos/a.856057867755575.1073741827.238231442871557/2104155339612482/?type=3&theater

Согласно новонастанатата ситуација ве известуваме дека сите оние кои купиле билети од продажните места на ККЗС истите можат да ги вратат на местата од кои ги купиле. 
Оние кои купиле онлајн билети поврат на средствата можат да направат така што ќе го испратат бројот на онлајн нарачката и датумот на уплата на истата на contact@kupikartizase.com
За сите оние кои имаат блок карти за Скопје Колинг, ќе пуштиме дополнително соопштение за износот и начинот на рефундација на истиот.

Со почит
ККЗС

Задоволство ни е да ви го објавиме финалниот line-up за четиридневниот фестивал SKOPJE CALLING 2018.

Како што знаете, фестивалот го отвораат AXWELL & INGROSSO на 21 јуни, на 22 јуни доаѓаат MORCHEEBA, а за Вас како специјално изненадување, ја потврдивме и денес тоа и ви го најавуваме- големата француска атракција NOUVELLE VAGUE, која ќе настапи заедно со Morcheeba истата вечер!

На 23 јуни вечерта е резервирана за љубителите на рок музиката, зашто за прв пат во регионот доаѓа еден од најголемите британски бендови на сите времиња- ТEXAS, а за прв пат на голем оpen air концерт во Скопје ќе можете да го видите и ДАРКО РУНДЕК со неговиот бенд.

Фестивалот го затвораме со последната голема ѕвезда на електронската музика, ALAN WALKER, кој што од логистички причини својот настап наместо на 2 јуни, ќе го има на 24-ти јуни, како големо затворање на овој четиридневен фестивалски спектакл.

Евидентно е дека ова е најголем музички настан од независноста на Македонија, затоа што никогаш во Скопје досега на едно место во четири дена немало толку многу квалитетни светски музички артисти, што го прави SKOPJE CALLING уникатен фестивал ова лето во Македонија!

ВАЖНО: Сите оние што имаат купено влезници за ALAN WALKER за 02 јуни, истите ќе им важат и за новиот датум- 24 јуни.

Цените на влезниците за настаните се следни: 

AXWELL & INGROSSO:

ПАРТЕР 2- 1000 денари
ПАРТЕР 1- 1500 денари
ФАН ПИТ- 2000 денари
ВИП - 2000 денари

MORCHEEBA & NOUVELLE VAGUE:

ПАРТЕР- 1000 денари
ФАН ПИТ- 1500 денари
ВИП - 2000 денари

DARKO RUNDEK:

ПАРТЕР- 600 денари
ФАН ПИТ- 900 денари
ВИП - 2000 денари

ALAN WALKER

ПАРТЕР- 1000 денари
ФАН ПИТ- 1500 денари
ВИП - 2000 денари

Исто така во продажба има и блок карти за сите четири фестивалски денови, по цени од:

ПАРТЕР- 2000 денари
ФАН ПИТ- 3000 денари