SKOPJE UPPERGROUND Festival

SUN Production со гордост го најавува својот прв настан за новата OPEN AIR сезона во градот убав!!!

Во петок 12 мај и сабота 13 мај на просторот на стадионот на АРМ во градскиот парк во Скопје ќе се случува „SKOPJE UPPERGROUND Festival“ кој во себе обединува склоп на три супер квалитетни настани:
Концерт на белградското хип хоп дуо:
Петок 12 мај
Старт: 20:00
Влезница 600 денари
По долго време во Скопје повторно ни гостува легендарниот MAX LANFRANCONI фронтменот на ETNICA и PLEIADIANS!!!
Петок 12 мај
Старт: 23:30
Влезница 600 денари
За првпат во Скопје гостува една од најголемите дј ѕвезди во моментов, амбасадорката на шпанскиот техно звук
Сабота 13 мај
Старт: 23:00
Влезница 700 денари
Блок влезници:

PRTI BEE GEE + ETNICA 800 денари
ETNICA + FATIMA HAJJI 1 000 денари
За сите три настани 1 200 денари