Skopje Undercity Festival Vol 3

suf 3Ви го најавуваме 3тото издание на фестивалот Skopje Undercity Festival и тоа овојпат со најобемната дј програма досега.
Самиот настан претставува уникатно музичко-електронско доживување на 2 подиума а со една влезница.

На 10 Март, Петок во МКЦ ќе приредиме уште една забава од овој серијал каде на 2 подиума ќе може да проследиме настапи на неколку врвни странски и домашни изведувачи.

Во изминатиов период на овој фестивал ги видовме: Electric Universe,U Recken, Alexander Kowalski, Jon Rundell, a сега e време за:

Tehno Stage :

GUY J / Lost and Found
+ Flooder
+ Goran Kan

Trance Stage:

Digicult / Dacru Rec
Tryambaka / Bhooteshwara / Global Army Rec
Tropical Blayage / Dacru Rec
+ Blisargon Demogorgon
+ Bushava Azbuka
+ Satellite 

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 350 денари.

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!