Скопје Плех Фестивал

muzicki festivalСкопје Плех Фестивал,
30ти Август, Градска плажа Камени мост,
почеток 19 часот

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 100 денари.