Скопје Гори 2013 made in Macedonia edition

muzicki festival

Репризното издание на фестивалот Скопје Гори 2013 ќе се случи на 25 ти Октомври. 

Фестивалот ќе се одржи во Пелистерка Експо Центар, со што ќе се пушти во употреба и новата концертна сала во Скопје.   

Почетокот е закажан за 22ч. a ќе настапат Last Expedition, Ареа, Нокаут, Steel Temple (предходно најавените Санаториум, поради отсуство на еден од членовите, не се во можност да настапат)и Пеперминт.

Влезот ќе биде слободен.