Скопје Гори 2012

Скопје Гори 2012 плакат

Сакаме да Ве информираме дека од денес 10ти Мај, во продажба се пуштени влезниците за овогодинешното издание на фестивалот Скопје Гори 2012, кој ќе се одржи на 26ти Јуни Скопско Кале-open air, а на кој ќе настапат: ORBITAL, PUBLIC ENEMY, PARTIBREJKERS, ЛЕГИЈАТА и ПОДЗЕМАН ЕФЕКТ!

Цена на влезниците: 600 денари