СКОПЈЕ ГОРИ 2011

Skopje Gori

Купи Карти За Се најавува продажба на карти за Скопје Гори 2011 од понеделник 04.04.2011 година.

Картите се пуштени во продажба на сите продажни места на Купи Карти За Се.

 

Цени на билети
04.04.2011 до 01.05.2011 800 денари
02.05.2011 до 26.05.2011 900 денари