Skopje Dance New Year 2015

Дочекајте ја новата 2015-та еуфорично!!!

skopje dance new year 2015
SKOPJE DANCE NEW YEAR 2015 со огромно задоволство ви ги претставува едни од најголемите светски транс артисти на сите времиња, легендарното дуо Max Lanfranconi & Maurizio Beggoti, со спектакуларен настап во живо со нивните два студиски проекти ETNICA & PLEIADIANS, директно од Ибица - Шпанија.

ETNICA - LIVE PERFORMANCE (Etnicanet rec) IBIZA

PLEIADIANS - LIVE PERFORMANCE (Etnicanet rec) IBIZA

GALACTIC EXPLORERS (Galactic rec.) SKOPJE

DJANTRIX - LIVE PERFORMANCE (Galactic rec.) SKOPJE

WINGMAN - Phantasm Records (Maharetta rec.) GREECE

ALBIORIX - PsyFreq/Kanal 103

Оваа журка ќе биде надополнета со:

• Line Array Sound System
• Професионално осветлување
• Најнова ласер технологија
• LCD Screen Бина
• Видео бимови и проекции
• Жонглери
• Огнен перформанс
• Art Bazaar

Цената на влезниците во претпродажба ќе изнесува 500 денари и истите ќе можете да ги набавите на сите продажни места во мрежата на Купи Карти За Се.
На влез, цената на картата ќе изнесува 700 денари