SKAZI and TALAMASCA

skazi i talamasca
На 22 Јули, Dj великаните SKAZI и TALAMASCA за прв пат на заедничка забава на најдобриот журкаџиски подиум во ОХРИД - Плажата Парк. Подгответе се за најенергичната музика ова лето и најдобрата забава под отворено небо.
После една деценија од нивното премиерно гостување во Македонија конечно двата дј-а ќе застанат позади ист Dj пулт.

Резидент дји:

Bushava Azbuka
Satelitte
Navigator
Dj Dejan Doggy

Билети во претпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се низ републиката по специјална цена од
350 ДЕН (ограничени количини).
Потоа цената ќе биде 400 ден.