S K A Z I

skaziSUN Production со особено задоволство Ве кани на настанот кој дефинитивно ќе ја одбележи оваа пролет!!!
NEON FLASH и настап на едно од најголемите имиња од светот на електронската музика, кој со право го носи епитетот омилен лик на македонската публика!!!
S K A Z I @ Експо Центар Скопје
заедно со dj-ите на SUN PRODUCTION
Сабота 10 Мај 2014
Старт: 23:00

NEON FLASH ќе биде уникатен проект на нашата продукција и ќе претставува до сега невиден настан за скопската и македонската публика воопшто.
- На забавата ќе бидат промовирани специјални светлосни и визуелни ефекти каде во преден план ќе се истакнуваат неон боите.
- Сите посетители со секоја купена карта ќе добијат неон светкави стикови кои ќе допринесат и ќе се вклопат во целата приказна.
- На посетителите им се препорачува во горниот дел од гардеробата да доминира бела боја или пак бои кои даваат сличен неон ефект.
- Ќе бидат обезбедени боди-арт уметници кои на посетителите ќе им цртаат најразлични апликации.

Влезници во предпродажба по супер промотивна цена од 300 денари до 7 мај, а потоа 400 денари!!!
ВИП Влезници по цена од 500 денари!!!
ВИП Пакети со кој добивате 4 вип влезници, резервација на висока маса и флаша по избор по цена од 4 000 денари!!!