Сиприен Кацарис - Пијано (Кипар/Франција)

Вечер на Европска Унија

 

 

 

Вечер на Европска Унија

Сиприен Кацарис - Пијано (Кипар/Франција)

20.07.2012, почеток 21 часот, Св. Софија.

Цената на билетите изнесува 300 денари.