Сихана Бадивуку и Маја Кастратовиќ

Сихана Бадивуку - виолина, Косово

Маја Кастратовиќ – пијано, Македонија

27.07.2019, Црква „Св. Софија“, 21:00

Билети по цена од 300 денари.