Signal

Што ќе се случува на Сигнал фестивалот на 01-02.06. 2019?

Повеќе од 6 рок бендови и 12 изведувачи на електронска музика ќе настапат на една локација во близина на центарот на град Штип, Мекедонија на 02.06.2019. Со почеток во 10 часот наутро. Дали сакате да го проследите фестивалот цел ден и ноќ како и да го гледате зајдисонцето и изгрејсонцето додека ги слушате омилените ДиЏеи и рок бендови? Замислете пикник ден каков не сте имале. Доколку сакате да ја запознаете фантазијата на сликарите на мурали и изведувачи на отворено тогаш на 01.06.2019 е денот за тебе! Почнувајќи во 20:00 часот. Придружи се и стани член на Сигнал Фестивалот. 

https://www.facebook.com/events/317794945747349/

Редовни карти

• влез за ден и ноќ

Фестивалски карти прва фаза 300 МКД 16.02-16.04.2019

Фестивалски карти втора фаза 500 МКД 17.04-30.05.2019

Фестивалски карти трета фаза на врата 900МКД. 01-02. 06.2019

Вип карти

Дали сакате да бидете третирани во луксуз на Сигнал?

Во дополнение на нашите редовни карти се и ВИП картите.

Со овие карти добивате вип престој во вип делот на бината со сите учесници / артисти на фестивалот.

Со вип карта се добива

• посебен влез

• посебен простор на сцената

• посебен шанк

• посебен санитарен оддел

ВИП: карта 1500 МКД

Резервација на маса со пакет на пијалок и 4 билети 8000 мкд