ТАА КАЖА ДА!

SHE SAID YES! | ТАА КАЖА ДА!
(урнебесна комедија)
Време, датум и место
05 Јуни 2019 год. | 20:00 ч. | Дом на АРМ - Скопје
Организатор: 
Театар Солза и Смеа
Цена:
200 денари