Shackleton

Со голема чест и ненадминато задоволство, BTKRSH го најавуваат настапот во Скопје на Shackleton - митски херој и култно присуство на електронската сцена. Уникатен, мистичен и перфектно испродуциран звук, продуцент чии сонични иновации и храбри истражувања во музиката го прават еден од најзначајните електронски артисти на новиот милениум и формативно влијание на BTKRSH колективот.

shackleton

Петок 05 јуни // плато пред МКЦ // 21:00

Shackleton (live act) [Skull Disco / Perlon / Woe To The Septic Heart]
Herzel (live act) [Hivern Discs / Charlois / Other Heights / Parallel]
Jamaican Space Research Programme (live act) [Dyslexcian / BTKSRH]
Andreas Hz & Martchin [BTKRSH]
Hypertech & Puk'kah [D2 / BTKRSH]
Marko Rikaloski & Ulterior [BTKRSH]


Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 300 денари.