СЕВЕРНО ОД МАКЕДОНИЈА-СТЕНД АП СПЕКТАКЛ ВО ПРИЛЕП

Сашо Тасевски из бек у Прилеп!

12 мај (недела) ,20 часот, Дом на културата Марко Цепенков-Прилеп

По преполната скопска премиера Сашо тргнува на турнеја Северно од Македонија, и на 12 мај е во Прилеп!

Претстава која не смеете да ја пропуштите, бидејќи еднаш замалце ја пропуштивте.

Посебен дел од претставата се однесува за Прилеп, и за светски познатите Прилепчани!

Контроверзниот глумец маестрално се враќа на стенд ап сцената по седум години!

Прилепчани, спремајте се за урнебес!

Карти во купикартизасе.цом

Цена 200 ден.