Северно од Македонија

25.04.2019-четврток,на само 3 дена пред Велигден, нашиот познат актер и стенд ап комичар  Сашо Тасевски непосредно по маестралната претстава "Северно од Македонија"ќе настапи во ресторан Амбрела со  своето ново стенд-ап шоу

Што би рекол Тасевски – Да не беше смешно, немаше да го играм!

Картите по цена од само 150 денари може да ги купите на www.kupikartizase.com

Смеењето е единствената бесплатна работа која го продолжува животот.

Дојдете да се искршиме од смеење, додека не сме ги скршиле јајцата.