Sethstat IX9 PROMO Concert

 

Титаните на современата македонска Jazz музика и култура господата Sethstat ке отсвират целовечерен концерт

по повод излегувањето на нивниот досега најзрел и веројатно најдобар албум IX9

Во соработка со 3 Gonga и PMG Jazz.

 

15 март, почеток 21 часот, Станица 26

 

REGULAR ВЛЕЗНИЦИ: 250 денари

 

НА ВРАТА: 300 денари