Sesto Sento

sesto sento

SUN PRODUCTION го најавува гостувањето во Скопје на едно од петте најголеми имиња од светската PSY TRANCE сцена израелскиот дј и продуцент кој стои позади трите мега проекти:

SESTO SENTO
GATAKA
VINI VICI

Домашна поддршка:
DARE
NIXX
SOUNDKILLAH

Влезници во предпродажба по промо цена од 350 денари преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

Одличен звук, светло, ласер шоу, специјален декор...