Сека Алексич

Драга наша публико Eleven Café ви претставува уште една мега звезда за ова лето што ќе застане на бината. 

На 20 Јули гостува најдобрата, атрактивната и добропозната Сека Алексич. За првпат во Велес ќе ги слушнеме најдобрите хитови од неа: Chivas, Boli stara ljubav, Evo, Slucajni и уште многу други од нејзиниот репертоар. Ве покануваме на загарантирана забава и одлична атмосфера. 

Карти во претпродажба 350 мкд
Карти на врата 400мкд

(карти со ограничен број)

Пакети за резервација:

Ваучер 3000 + 6 карти = 5100мкд
1л Smirnoff + 6 карти = 4300мкд
1л Stock + 6 кати = 4100мкд
1л Jack Daniels + 6 карти = 6600мкд
1л Jonny Red + 6 карти = 5800мкд
1л Jonny Black + 6карти = 6600мкд
0.7 Johnnie Gold + 6 карти = 8300мкд
0.7 Johnnie Platinum + 6 карти = 17000мкд
0.7 irock + 6 карти = 8400мкд 

Резервации и информации на:

072/308-455 Pepi Samarov

078/742-179 Stole Gjorgiev

076/241-640 Kostadin Petrov

 

 

НАПОМЕНА!!!

Резервацијата станува валидна само со плаќање на понудените пакети!!