Сека Алексиќ

Клуб Колосеум за оваа сабота 12 Ноември со особено задоволство ви ја најавува единствената

 

СЕКА АЛЕКСИЌ

seka aleksik koncert vo koloseum

 

На концертот ќе одржи промоција на последниот албум

"Случајни Партнери", како и нејзините добро познати хитови...

 

Картите се пуштени во продажба на сите продажни места на ККЗС по цена од 350 денари.

 

HAPPY DAYS од 7 - 10 Ноември (Понеделник - Четврток) -

Промотивни влезници во ограничен број по цена од 300 денари!