Sean Tyas

sean tyas

Клуб ФАБРИКА и Sun Production со особено задоволство го најавуваат гостувањето на американскиот дј и продуцент

SEAN TYAS

Неговото гостување во Скопје е дел од DEGENERATE светска турнеја и пред македонската публика ќе настапи со 5 часовен дј сет. Шон Тајс е еден од ретките дј-и кои се препознатливи по целовечерните сетови.

Петок 28 Август 2015
Старт: 23:30

Влезници во предпродажба по цена од 350 денари преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.