SEA DANCE FESTIVAL 2019

Отпечатете го ваучерот и приложете го на Sea Dance Festival местата за замена, за да ја подигнете Вашата карта.

Електронски купените карти/ваучери кои не се отпечатени не се валидни. Локалната туристичка такса не е вклучена во цената и истата се плаќа директно на рецепцијата од кампот. (околу 1.1 евро на ден)

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на ккзс по следниве цени

30.08 / прв ден / 1120 мкд

31.08 / втор ден / 1120 мкд

01.09 / трет ден / 1320 мкд