Се викам Никола

"Се викам Никола" е претстава што во ниеден случај несмеете да ја пропуштите.
Суперхит комедија во која (избројавме) се смеете на секои 15 секунди!!!
Неверојатно!!!

 

pretstava komedijaЗа првпат ќе се излегува од претстава поради болки во стомакот од смеење!!!

Тоа е претстава која ќе ви ја врати насмевката на вашето лице.
Претстава по која ќе дишете со полни гради, слободни ко птица.
Ќе дознаете кој е Никола, кој имал голем нос, кој е видовитиот, зошто се плаши од луѓе со авторитет, зошто мува, колку е искрен со жени, зошто е хомофобичен, зошто оговара (а не му личи), како оди во шопинг и се она што сте сакале ама ви е зорт да прашате...
Се викам Никола - Е кој ти е крив, ти си знаеш!
Побрзајте!

Карти онлајн преку Купи Карти За Се и во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1кат.

По сугестија на владата картите се по цена од само 199 денари, пошто им дошло преку глава да се тврди дека културата е скапа кај нас.