Scream Music night

scream music nightШЕСТ ЧАСА ПРАЗНИК ЗА УШИ: „Црвена јабука“, „Рибља Чорба“ и „Ван Гог“ во Скопје Љубителите на добрата музика уште еднаш ќе имаат привилегија да уживаат во познатите хитови на бендовите кои веќе неколку децении жарат и палат од Вардар, па до Триглав. Нашата метропола уште еднаш ќе биде домаќин на добро познатите „Црвена Јабука“, легендарните „Ван Гог“ и незаменливата „Рибља Чорба“. На 19. ноември во „Метрополис арена“ под називот „Скрим мјузик најт“ ќе се одржи шесточасовен музички спектакл каде ќе настапат познатите музички ѕвезди.

сабота, 19 ноември
Метрополис Арена
почеток 21 часот

Билетите во предпродажба ќе можете да ги најдете преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 450 денари.

Скопјани ги очекува уште еден земјотрес, но овој пат музички земјотрес...