Scream Music Festival

Scream Music Festival

ПЛАН Б Продукција & JOVANOV RECORDS со гордост го најавуваат првиот SCREAM MUSIC FESTIVAL.

Повеќе од 6 часа Рок спектакл со најголемите балкански бендови:

  • Прљаво Казалиште
  • Ван Гог
  • Дивље Јагоде
  • Негатив
  • Bei The Fish


Карти во предпродажба се пуштени во продажните места на Купи Карти За Се.Цена на карти:

До 15 Јануари 400 денари
Од 15 Јануари до 1 Февруари 500 денари
Од 1 Февруари до 18 Февруари 600 денари
На врата 800 денари