SCORPIONS

scorpions 2016Scorpions, култниот бенд со настап во Софија.

17 јули (недела) 2016 година, 20:00 часот

Арена Армеец Софија

Пакет аранжмани (влезница + превоз) во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се

PL1 – 5 650 ден
PL2 – 5 050 ден
PL3 – 4 750 ден 
PL4 – 4 400 ден 
PL5 – 4 100 ден
PL6 – 3 750 ден
PL7 – 3 450 ден 

 

 

 

scorpions 2016

Програма на патувањето:

*Состанок на групата на 17.07.2016 во 06:45 часот на паркингот Дрводекор.
*Тргнување кон Софија
*Почеток на концертот во 20.00 часот
*По завршувањето на концертот тргнување кон Скопје.

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Софија - Скопје
*влезница за концертот
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
*меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: