SASKO KOSTOV & The Waiting Waits

promocija na album
SASKO KOSTOV & The Waiting Waits
промоција на Silent in the Crowd
предгрупи: Foolish Green, Dan Rice
ден: Петок
датум: 21.09.2012
место: Летен клуб Хавана
влезница: 250 денари
старт: 21 часот

Билети во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се.