Саша Ковачевич

Миленикот на женската популација Саша Ковачевич повторно во Штип.

Промоција на неговите нови песни и започнување на летната турнеја.

15 ЈУНИ 2018, Дом на Млади, Штип 

Warm up: Јоце Панов

Билети вопред продажба  по цена од 300 ден. На врата 400 ден.

Вредносни ваучери:

Вип: 6000ден.
Платформи: 4000ден

Резервации и информации:070/310-711 - 070310712