Sasa Kovacevic

Миленикот на женската публика повторно во Скопје.
6 април, ВИП Арена Борис Трајковски, почеток 21 часот

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се

Резервации висока маса, 4 влезници плус шише пијалок по желба, можат да се купат исклучиво на продажните места на ККЗС