Sasa Kovacevic Prevoz

sasa kovacevic prevoz

Организиран превоз за концертот на Саша Ковачевиќ во Охрид на релација Скопје-Охрид-Скопје!

Ваучерите за организиранот превоз можете да ги купите преку продажната мрежа на Купи Карти За Се како и онлајн на kupikartizase.com по цена од 750 ден.

*Овој превоз ваучер важи во два правци
**Тргнување паркинг Дрводекор на денот на концертот во 10 часот
***Тргнувањето назад е веднаш по завршувањето на концертот
****Задолжително почитувајте го договореното време на поаѓање и заминување

*при купување на превоз билетот задолжително испратете ги вашите име и презиме и телефонски број на sasakovacevic@koncerti.mk

За реализирање на превозот потребен е минимум од 30 патници