Саша Ковачевиќ Струмица

sasa kovacevicМиленикот на женската публика, момчето со најубавите балади Саша Ковачевиќ. ја најави својата летна турнеја низ Македонија.
Еден од градовите каде ќе одржи свој концерт е и Струмица.

2 Јули,
Спортска Сала Парк,
почеток 21 часот (вратите се отвораат во 19 часот)

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 400 денари.