Sasa Kovacevic

sasa kovacevic
Балканскиот заводник, Sasa Kovacevic со долгоочекуван концерт во Скопје.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

Резервации за високи маси + флаша, можете да купите исклучиво на продажното место Пола Југотон ГТЦ 1 кат по следниве цени:

Вино + 4 карти - 6000 денари
Jagermeister + 4 карти - 6000 денари
Finlandia + 4 карти - 6000 денари
Tullamore + 4 карти - 7000 денари
Jack Daniel's + 4 карти - 7000 денари

 

sasa kovacevic mapa