Sander Van Doorn

sander van doornSander Van Doorn со неверојатна журка во Скопје

16 октомври, арена Борис Трајковски, старт 22:30 часот.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на ККЗС, по цена од 400 мкд. На денот на настанот 16.10 цената на билетите ќе изнесува 600 денари.
Цената на билетите ќе се менува во зависност од одлуките на организаторот.