SANDER VAN DOORN

sander van doorn

Urban Dance по одличната забава со Markus Schultz со гордост и неверојатно задоволство ви ја најавува втората епизода на фестивалот RE-Born.
RE-Born или враќање на стариот сјај на нашето Скопје.
RE-Born или стремеж за промовирање на најдобрите DJ-и од светската елита во Македонија.
RE-Born или нова светлина за Македонската клаберска публика.

28 Фебруари - Едно од најактулените и најсупериорни имиња на светската електронска DJ-ска елита.
Дами и господа: SANDER VAN DOORN!!

Заборавете ги проблемите, игнорирајте го студот, отворетео го срцето и подгответе се да присуствувате на најубавиот момент оваа зима.
Се гледаме во EXPO центар.

Предпродажба во 1/2 Југотон и мрежата на kupikartizase.com

Регулар 400 денари
ВИП билети 500 денари
Супер вип пакет (4 вип билети, висока маса и флаша алкохол по избор 4000 ден) ERISTOFF ili DEWARS
Ултра вип пакет (4 ултра вип билети, висока маса со директен поглед на дј пултот и флаша алкохол по избор 6000 ден, строго ограничен број) ERISTOFF ili DEWARS