Шабан Шаулиќ, Ана Бекута и Саша Матиќ

sasa matic ana bekta saban saulic

Целовечерен концерт на најголемите балкански ѕвезди Шабан Шаулиќ, Ана Бекута и Саша Матиќ.
14 Март, Арена Борис Трајковски.

Наскоро билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.
Повеќе информации за билетите:

sasa matic ana bekta saban saulic