SAAB

saab

Клубот фабрика продолжува со производство на најурбаната забава. Во сабота на 5ти септември Вашиот омилен подиум ќе го тресе еден од најбараните дј-и и продуценти во моментов...

Дами и господа директно од Ибица ни доаѓа новиот хит мејкер

SABB

и секако најдобрата домашна поддршка

НИКИФОР

Влезници во предпродажба по супер промотивна цена од 200 денари во купи карти за се
.