RUI DA SILVA @ HAPPY NEW YEAR

rui da silva

Дами и господа, Ви ја најавуваме централната прослава и дочекот на Новата година за урбаната и прогресивна популација и љубителите на електронската музика...

Од организаторите на најдобрите забави и настани изминатиов период следува спектакуларен настан по повод дочекот на новата 2016 година.
Во Скопје гостува светскиот супер стар дј и хит мејкер, господинот

RUI DA SILVA - Kismet Records / UK
www.facebook.com/RuiDaSilvaMusic
www.twitter.com/ruidasilva
www.djruidasilva.com

И секако најдобрата домашна поддршка:
NIKIFOR
BOBI
DARE
NIXX

Четврток 31.12.2015
Старт: 22:00 часот
Крај: 06:00 часот
Локација: Спортски Центар ФОРЦА (позади студентски дом Гоце Делчев)

-Најдобриот RCF Line array Звук,
-Најдоброто светло и ласер шоу,
-Лед скринови и видео проекции,
-Специјален декор.

Влезници во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, со почетна цена од:
- 450 денари
- ВИП влезници 1 000 денари (со вклучен ваучер за пијалок од 1000 денари)
- Резервација на висока маса - 4 000 денари (со вклучени 4 ВИП карти и ваучер за пијалок од 4 000 денари)
 (само во продажното место Пола Југотон)