Ругање со Христос - Откажан

 

Почитувани,

Ве известуваме дека проекцијата на филмот е откажана поради технички причини.
Сите оние кои купиле карти, можат да направат рефундација на местото каде ги купиле билетите.
Оние кои купиле билети онлајн, задолжително да го испратат бројот на онлајн нарачката на contact@kupikartizase.com

Од Организаторот

На 29 ти Декември во 19.00 часот, Гала премиера на филмот Ругање со Христос, во Тетово во големата сала на Центарот за култура Иљо Антески Смок.

Цена на билетот е 100 денари.
На премиерата ќе присуствува и дел од актерската екипа како и дел од креативниот тим заедно со режисерот Јани Бојаџи. После премиерата предвидени се прашања и разговори меѓу актерите, режисерот и присутната публика.