Ругање со Христос

На 09 ти Октомври во 19.30 часот, Гала премиера на филмот ,,Ругање со Христос, во Штип во големата сала на Центарот за култура ,,Ацо Шопов,,.

Цена на билетот е 200 денари.

Штип и штипјани први се одважија и ќе можат да го гледат во висока резолуција филмот кој предизвика бранувања, контроверзи и забрани! 

На премиерата ќе присуствува и дел од актерската екипа како и дел од креативниот тим заедно со режисерот Јани Бојаџи.

После премиерата предвидени се прашањa и разговори меѓу актерите, режисерот и присутната публика.