Rockwave Festival

placeboandevan_golema

Placebo & Evanescence at Rockwave Festival

01/02-07.2017 TerraVibe Park, Атина, Грција

Пакет аранжмани (влезница + превоз) во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се

Пакет аранжман со влезница за една вечер - 8200 денари
** доплата за пакет аранжман со влезница за двете вечери од 1700 денари во агенцијата во која што го купувате пакет аранжманот

Програма

•  Прв ден, петок, 30.06.2017

Поаѓање од Штип и од Скопје (22 часот). Ноќно возење преку граничниот премин Богородица кон Атина  со повремени паузи по мотелите

•  Втор ден, сабота 01.07.2017

Пристигнување во Атина во утринските  часови. Слободна прошетка по Центарот (Омонија, Синтагма, Плака,...)  одмор од патот. Сместување во хотелот во 12 часот (хотел Космос во центар на Атина) и слободно време за одмор до 18 часот. Собирање на групата и заминување на првата фестивалска вечер во TerraVibe Park на 20-тина км северно од Центарот на Атина (PLACEBO како главен настапувач).

Враќање во хотелот околу 2 часот по полноќ. Ноќевање

•  Трет ден, недела 02.07.2017

Појадок и напуштање на хотелот околу 10 часот. Слободен ден во централното подрачје на Атина, разглед на знаменитостите и слободно време со можност за посета на некој од бројните шопинг-зони. Собирање на групата во 17 часот и заминување кон TerraVibe Park на втората фестивалска вечер (Evanescence како главен настапувач)

Еден час по завршувањето на Evanescence, собирање на групата кај автобусот и заминување кон дома.
Ноќно возење преку граничниот премин Богородица-Гевгелија со повремени паузи по мотелите.

•  Четврти ден, понеделник 03.07.2017

Пристигнување во Скопје и Штип во околу пладне

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Атина - Скопје
*влезница за концертот (за една вечер, за двете вечери се доплаќа 1700 денари)
*ноќевање со појадок во хотел ***
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;
Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!