Rock Simphony

Продажбата на картите ќе биде од петок (24.07.2020) преку мрежа на www.kupikartizase.com


ВАЖНО:
Согласно протоколите за одржување на јавни настани кои се одобрени од Министерството за здравство и од Комисијата за заразни болести, за заштита од вирусот Ковид 19 во продажба ќе бидат пуштени само 1000 карти! Задолжително носење на маска на секој посетител