Rock Symphony

Rock Symphony
19 септември - А1 Арена ( Open Air - паркингот кај Аква Парк )
Вистинскиот звук на рок музиката.
Rock Symphony.
Најлегендарните рок песни и најдобрите звуци испреплетени во одлично искуство.
Ќе бидат изведени најпопуларните песни од: Queen, Led Zeppelin, AC/DC, Rammstein, Rage Against the Machine...
Продажбата на картите започнува од вторник ( 01.09 ) преку мрежата на http://www.kupikartizase.com