Robbie Williams@Sziget day 1

Како дел од новата тура Let me entertain you 2015, Robbie Williams ја има честа да го отвори овогодинешното издание на Sziget festival.

robbie williams budapest

Програма на аранжманот

1 ден - сабота, 08.08.2015
Поаѓање од Скопје 18:30, од пред Дрво Декор. Ноќно возење преку Србија со неколку паузи во мотел.

2 ден недела, 09.08.2015
Пристигнување во Будимпешта во 10 часот. Слободна прошетка по центарот (промена на пари, одмор од патот...). Сместување во хотелот во 13 часот. Од 17 до 21 часот разгледување на знаменитостите: Стар Будим, Цитадела, Споменик на Милениумот. Слободна вечер за вечерна шема низ центарот на градот. Враќање во хотелот околу полноќ. Ноќевање.

3 ден понеделник, 10.08.2015
Појадок. Слободен ден со можност за избор на некоја од многубројните содржини што ги овозможува. Будимпешта. Во 19 часот одење на концертот на Robbie Williams на Sziget Island of Freedom. Во 00:00 часот собирање на групата од концертот и враќање во хотелот. Ноќевање.

4 ден вторник, 11.08.2015
Појадок и напуштање на хотелот. Поаѓање од Будимпешта кон дома на полноќ, ноќно возење преку Србија.

5 ден среда, 12.08.2015
Пристигнување во Македонија попладне.

_____________________________________________________________________________________________

Цената на аранжманот изнесува 12 400 мкд

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • Целокупниот автобуски превоз наведен во програмата
  • 2 ноќевања со појадок во хотел Хунор (***), (Северен дел на Будим, еден од најубавите делови на Будимпешта, рекреативна зона покрај самиот Дунав)
  • Влезница за концертот на Роби Вилијамс

 

Во цената на аранжманот не е вклучено:

  • меѓународно патничко осигурување (може да се уплати во Пола Југотон ГТЦ 1 кат)

Напомена!!!
задолжително испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на
contact@kupikartizase.com. За повеќе информации јавете се 02 55 14 300 / 078 248 568078 248 568

Билетите се достапни исклучиво во продажните места на ККЗС кои поседуваат туристичка лиценца
(Скопје: Пола Југотон - ГТЦ  кат, ТА Савана Скопје - Продажно место City Mall, ТА Савана Скопје - Продажно место Центар, Atlantis Скопје, Прилеп: Atlantis, Битола: Globus Travel Servis, Atlantis, Охрид: Туристичка Агенција „Вис Пој", Atlantis, Куманово: Joco Turs T. A., Струмица: Atlantis Струмица, Штип: Eurotours, Тетово: Патник - Вокер, Гевгелија: Дори Травел)