ROBBIE WILLIAMS, Usce

Robbie Williams дефинитивно пристигнува во Србија.

robbie williams belgrade
"Пеколот го снема, рајот пристигна и јас дефинитивно тргнувам на турнеја!" се зборовите со кои Robbie Williams ја најави летната Let me entertain you светска турнеја. Единствениот, харизматичен Robbie Williams е најпопуларна поп ѕвезда од голем музички калибар и еден од најпродаваните изведувачи на сите времиња, со 11 издадени албуми кои се продадени во над 77 милиони примероци ширум светот. Во 2006 година Robbie Williams влезе во гинисовата книга на рекорди со продадени 1,6 милиони влезници во само еден ден. И со оваа турнеја Robbie Williams руши рекорди, истата со која сака да опфати повеќе градови во кои досега никогаш не настапувал...

Пакет Аранжмани во предпродажба за следниве категории:

FAN PIT GOLD Зона 1 - 6990 мкд
FAN PIT Зона 2 - 5950 мкд
ПАРТЕР А - 4850 мкд
ПАРТЕР Б - 4250 мкд

usce

Програма на патувањето:

Тргнување на 17.06, во 07:00 од пред дрво Декор. Пристигнување во попладневните часови во Белград. Слободно време за прошетка. Состанок со групата во вечерните часови и влез на концертот. По завршувањето на концертот веднаш се тргнува за Македонија и се пристугнува во Скопје во раните утрински часови.

Во цената на аранжманите е вклучено:

  • Превоз со туристички автобус на наведената релација
  • Влезница за концертот
  • Организација на аранжманот и придружник на патувањето

Во цената на аранжманите не е вклучено:

  • Патничко осигурување 200 МКД
  • Други неспоменати услуги

НАПОМЕНА!!!

*посетителите кои ќе купат превоз карта или еден од пакет аранжманите задолжително да ги испратат своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

*за реализација на аранжманот потребен е минимум од 40 патници

Билетите се достапни исклучиво во продажните места на ККЗС кои поседуваат туристичка лиценца
(Скопје: Пола Југотон - ГТЦ  кат, ТА Савана Скопје - Продажно место City Mall, ТА Савана Скопје - Продажно место Центар, Atlantis Скопје, Прилеп: Atlantis, Битола: Globus Travel Servis, Atlantis, Охрид: Туристичка Агенција „Вис Пој", Atlantis, Куманово: Joco Turs T. A., Струмица: Atlantis Струмица, Штип: Eurotours, Тетово: Патник - Вокер, Гевгелија: Дори Травел)