Robbie Williams

koncert vo zagreb
Во склоп на европската турнеја, најголемата британска музичка ѕвезда доаѓа во Загреб.
Конечно после многу години чекање фановите од Македонија ќе можат да го видат најпопуларниот британец РОБИ ВИЛИЈАМС  на концерт на 13 Август на, стадионот Максимир во Загреб.

Аранжманот опфаќа: превоз со автобус од туристичка класа и водич на групата
Аранжманот не опфаќа: Патничко осигурување

mapa na salata