Рибља Чорба

riblja corbaСо особено задоволство, Охрид, после долги години го најавува мега концерт на најголемиот вистински ех ју рок состав на сите времиња, во полн состав и пред јубилејниот 40-ти роденден со спектакуларен настап пред Македонската публика - РИБЉА ЧОРБА.
Концертот ќе се одржи на една од најубавите Охридски плажи и концертни локации - Плажата Парк.
Концертот започнува во 21.00 часот.
Билети во претпродажба во мрежата на Купи Карти За Се низ државата по промотивна цена од 350 ден.
Количините се ограничени, а потоа цената ќе биде 400 ден.
За промената дополнително ќе биде објавен датум.