Рибља Чорба

рибља чорбаНајголемата активна група од бившите југословенски простори Рибља Чорба, која прослави 30 години од основање својата годишнина ќе ја прослави на 12-ти Ноември 2011 во Хала5 на Скопски Саем.

После подолго време во Скопје ќе имаме вистински концерт на Рибља Чорба на вистинско големо рокерско место.

Се очекува врвен спектакл и конечно најдобриот концерт на Рибља Чорба кој е одржан во Македонија.

Картите се пуштени во продажба на сите продажни места на ККЗС и тоа

Регуларна карта: 300 денари

Супер ВИП: 600 денари.