Revolution Festival

REVOLUTION FESTIVAL
28-29 Јуни 2013
Спомен Костурница, Куманово

festival na otvoreno vo kumanovo

 

Со гордост ви го најавуваме првиот летен фестивал во Куманово, кој ќе се одржи на едно место кое е симбол на Куманово, на борбениот дух и желбата за слобода.
Прекрасна локација во природа, опкружена со шума, оддалечена од градскиот метеж и бучава, место каде ќе направиме забава за паметење.

Веќе имаме симбол на револуцијата. Време е за симбол на културата во градот.
Нека крајот на Јуни, биде симбол на младите, на слободниот дух и желбата за забава.

На 28.06.2013 настапуваат:

· SKYRISE, НОКАУТ, EP10, FOOLISH GREEN, ПОДЗЕМАН ЕФЕКТ , AUTMIND, FLOODER & ZOKI BEJBE

За забавата на 29.06.2013 ќе бидат задолжени:

· GODDAMN, BAD COPY , ВАНДАЛ, PEPPERMINT,  ГОЦЕ САФ, НИКОЛА

Билети во предпродажба преку Купи Карти За Се по цена од 300 денари за блок карта и 200 денари еднодневна карта. 

Се гледаме на Revolution Festival 2013 !