Retro Electro

retro electro

За последниот работен петок од летната сезона, од клуб ФАБРИКА Ви подготвуват специјален настан.
Во една вечер на едно место ќе настапат најдобрите македонски дј-и кои изминативе години го креираат клубскиот живот во Скопје и Македонија, и ќе ги чуете најголемите хитови од електронската музика...

NIKIFOR
ALEKSANDAR GALOSKI
ICKO
BRANCHEZ
BOBI
NIXX

Петок 25 септември
Старт: 23:00
Клуб Фабрика - Градски парк Скопје


Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по промотивна цена од 150 денари.